از جمله نیازهای والای هر شخص، خود شکوفایی است. خودشکوفایی را می توان در تمام ابعاد مانند طراحی با انواع قلم ها و روش ها، آموزش هنرهای دستی، انجام صنایع دستی، خلق وسایل ابتکاری، یادگیری ساز زدن و.. نام برد.
انسان زمانی که به دنبال خودشکوفایی گام می بردارد، یک حس غرور و موفقیتی را در خود حس می کند. این حس غرور در دل هر شخص، آن را به سمت یادگیری بیشتر و مقابله با ناملایمات ها سوق می دهد.
در گذشته سواد را فقط در توانایی خواندن و نوشتن می دانستند اما امروزه دیگر باسواد بودن منحصر به خواندن و نوشتن نیست بلکه فرد باید در بیشتر کارها سر رشته داشته باشد. تقسیم کار و تخصصی شدن کارها فرد را به سمت بالا بردن مهارت برده که خود فرد شخصا به دنبال یادگیری و خودآموزی بپردازد.
انسان با پشتکار و تلاش زیاد توانایی انجام بسیاری از کارها را دارد؛ این جمله مصداق جمله ی معروف خواستن، توانستن است.
تب و تاب موسیقی در بین جوانان و کودکان پر شوق و شور است. علاقه به آهنگ و یا حتی خواننده ای منجر به این شده که افراد انگیزه ای برای یادگیری نواختن موسیقی پیدا کنند و در این راه تلاش کنند.
در خیلی موارد نواختن قطعات موسیقی توسط خردسالان را مشاهده کرده اید و همین امر شما را به فراگیری موسیقی ترغیب کرده است. عدم وجود آموزشگاه خوب، مشکلات رفت و آمد، دسترسی نداشتن به اساتید مجرب و… از جمله مشکلات و موانع یادگیری است.
در بعضی مواقع فرد با گذراندن ساعت های آموزشی خود در آموزشگاه، باز هم به استاد خود نیاز پیدا می کند. در حین تمرین، شخص به زدن موسیقی پرداخته؛ ممکن است که از نظر خودش هیچ مشکلی نداشته باشد اما بعد از مراجعه با نواختن در مقابل استاد متوجه خطاهای خود می شود.
رامشگر در این جهت کار کرده و اپلیکیشینی با همین عنوان رامشگر به بازار عرضه شده است.
از جمله مزایای این اپلیکیشن:
1. عدم نیاز به حضور در آموزشگاه
2. عدم نیاز به دسترسی استاد
3. مشاهده کلیپ های آموزشی موسیقی با ترکیبی از صدا، تصویر و انیمیشن ( توسط اساتید موسیقی و افراد آموزش دیده)
4. امکان گفتگو با استاد به صورت آنلاین و آفلاین
5. آموزش نت خوانی
6. آموزش کار با انواع ابزارآلات موسیقی
7. آموزش های خارج از چارت آموزشی در آموزشگاه ها
در نگاه اول یادگیری موسیقی سخت به نظر می رسد اما با استفاده از این اپلیکیشن و تکرار جمله ی، خواستن توانستن است؛ فرد به راحتی می تواند نواختن موسیقی را فرا بگیرد. نکات طلایی در دیجیتال مارکتینگ را اینجا بخوانید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.